Mobilt hunddagis

I november 2020 planerar hunddagiset Ådi & Gänget att utöka verksamheten med en mobil verksamhet där din hund hämtas upp i hemmet på förmiddagen eller eftermiddagen och lämnas tillbaka i hemmet efter att ha blivit aktiverad, rastad och fått socialt umgänge med andra hundar.

Hundbilen kommer ha 2 grupper, en förmiddagsgrupp och en eftermiddagsgrupp. Förmiddagsgruppen hämtas upp mellan 08:00 – 09:00 på morgonen och lämnas åter i hemmet mellan 11:00 – 12:00. Eftermiddagsgruppen hämtas upp mellan 12:00 – 13:00 och lämnas åter i hemmet mellan 15:00 – 16:00. Övrig tid spenderar hunden själv i hemmet.

Priset kommer att hamna på samma nivå som för det fasta hunddagiset. Exakt hur turerna för upphämtning och lämning, prislistan och rutinerna kommer se ut är i dagsläget inte helt klart och kan komma att ändras lite innan lanseringen och beroende på intresse från er sida.

Det går att kombinera en plats på vårt hunddagis på Wennerbergsvägen och en plats på vårt nya kommande mobila hunddagis. Det är t ex möjligt att vara 3 fasta dagar på den ena verksamheten och de övriga två på den andra.

Är du intresserad av en plats i vår nya kommande verksamhet gör en intresseanmälan via vårt formulär. Din intresseanmälan är inte bindande.