Om oss

Jag som driver och äger Hundcenter Ådi & Gänget AB heter Malin Palm Friberg. Jag har drivit eget sedan 2006 och jobbat med hundar sedan 2011. Inledningsvis drev jag  hundskolan Malins Hundkurser som ganska snabbt utvidgades med webbshopen Bellsebubs.se med ett sortiment av egenflätade kamp- och jaktleksaker, koppel och halsband. I mars 2015 satsade jag och började arbeta heltid med hundar då jag startade upp hunddagiset Ådi & Gänget i Lidköping i en gammal veterinärmottagning på Kinnegatan i Lidköping. Dagislokalen hade plats för 20 hundar och i entrén fick Bellsebubs.se också en fysisk butik där sortimentet kunde växa.

Tre år på tre månader

Målsättningen var att få fullt dagis under de inledande tre åren, men redan efter tre månader var det tydligt att tillgången inte motsvarade efterfrågan.  Efter några mindre ombyggnationer med nya innerväggar under hösten 2015 kunde jag utöka till 27 hundar. Snart därefter blev jag också arbetsgivare då jag kunde anställda Kristin som tidigare arbetstränat på dagiset.

Bättre dagislokal, butikslokal och personalutrymmen samt inomhushall

Efter tre år på Kinnegatan flyttade dagiset under februari 2018 till nya lokaler vid slutet på Wennerbergsvägen i Lidköping. I en före detta lagerlokal fick dagishundarna nybyggda boxar väl anpassade för verksamheten, platsantalet utökades till dagens 40 hundar. Personalstyrkan som hade utökats fick också adekvata utrymmen och även jag själv fick ett eget kontor. Med en större entré fanns också större plats för butiken vars sortiment växt stadigt sedan flytten. Vintern 18/19 genomfördes nästa stora satsning då en intilliggande lokal på drygt 200 kvm inreddes med konstgräsmatta där jag fick optimala väderoberoende förutsättningar för kursverksamheten. Hallen går också att hyra för den som vill träna själv eller med vänner.

Hundcenter Ådi & Gänget samlar alla varumärken, nästan

I samband med att min enskilda firma ombildades till aktiebolag i inledningen av 2020 har nästan hela verksamheten samlats under varumärket Ådi & Gänget. Det innebär att både dagiset, hundkurserna, den fysiska butiken och webbshopen nu marknadsförs under namnet Ådi & Gänget. Varumärket Bellsebubs lever dock kvar i vårt sortiment av böcker anpassade för olika hundsporter där träningsdagboken för rallylydnad är det storsäljande flaggskeppet. Är du intresserad av att bli återförsäljare av böckerna, kontakta mig på malin@adioganget.se för mer information.

Alla produkter har jag själv testat, godkänt och står bakom till 100%. Jag vill gärna vara nära produktutvecklingen för att ta fram produkter som är användbara och håller måttet. För mig är det viktigt att man som köpare kan lita på produktbeskrivningen. Jag letar ständigt efter nytt sortiment. Har du något som du tror skulle passa hos mig så kontakta mig och berätta om din/a produkter. Idéer på nya produkter och vidareutveckling av befintliga välkomnas också.

Hoppas du hittar något skoj till dig och din bästa vän!

Varma hälsningar
Malin Palm Friberg

E-post: kundtjanst@adioganget.se
Telefon: 0510-229 00
Besöksadress: Wennerbergsvägen 51, 531 33 Lidköping
Organisationsnummer: 559242-6927