Gängetkort – aktuella aktiviteter

Gängetkortet – ett månadskort som ger dig tillgång till massa roliga hundaktiviteter

För att vara med på dessa roliga aktiviteter behöver du köpa vårt Gängetkort. Gängetkortet är ett månadskort som du betalar 275 kr för och får då tillgång till en massa roliga på-plats aktiviteter hos oss.

Vi släpper träffarna för bokning löpande. Aktiviteterna ingår i månadskortet och kostar inget utöver kostnaden för månadskortet. Du bokar in dig på de aktiviteter du är intresserad av (begränsat antal platser) genom att logga in på vår hemsida. Träffarna är på olika kunskapsnivåer, platser och är både dagtid, kvällar och helger för att så många som möjligt ska kunna vara med. Vissa träffar är med instruktör och andra är enskild träning. Läs därför beskrivningen för de olika träffarna noga.

Har du inget Gängetkort? Du fixar det enkelt genom att klicka på fotot till höger på skärmen för mer information eller registrerar dig direkt genom att klicka på gul knapp “sign up now”. Prenumerationen kan avslutas när som helst och förnyas automatiskt varje månad.

Vill du bara gå på en träff? Inga problem du köper ett månadskort och avslutar det samma månad. Eftersom du ändå har Gängetkortet under en månad kanske du vill gå på fler träffar.

Har du frågor är du välkommen att kontakta oss.

På gång just nu!

Häng med på vårt nyhetsbrev

Vi spammar inte! Läs vår integritetspolicy för mer info.