Om oss

Vi jobbar utifrån LIMA

Vi på Hundcenter Ådi & Gänget jobbar med hunden i fokus. Vi arbetar med positiv förstärkning och enligt etiska guiden LIMA och i nära dialog med dig som hundförälder (hundägare). Vi är medlemmar i Sveriges Hundföretagare och är även H-märkta.

Oavsett inom vilken av våra verksamheter du möter eller anlitar oss blir du bemött med kunskap, respekt, förståelse och med hundens bästa i fokus. Om vi inte kan hjälpa dig är vi tydliga med det och försöker hitta någon som är specialist på just dina behov inom vårt nätverk som vi kan hjälpa dig att komma i kontakt med.

Inte en vanlig djurbutik

I vår butik jobbar inte butiksbiträden utan hos oss jobbar utbildade hundinstruktörer och beteendeutredare som inte bara kan guida dig till rätt utrustning, rätt foder eller bra godis och tugg utan även ge tips på hur du ska använda utrustningen eller göra maten mer intressant. När du kommer in till oss och ska handla hundgodis kommer du få som första fråga; Hur ska du använda godiset och vad ska du belöna? Efter det ställer vi frågor om allergi eller smak preferenser. När du köper sele till din hund kommer du hem med en sele som är inställd och klar och med information om hur den kan användas på bästa sätt i olika situationer.

Vi är ett socialt ansvarstagande företag

Vårt ställningstagande gäller inte bara hundarna utan även människor. Alla förtjänar att känna sig behövda, sedda och delaktiga i vårt samhälle. Vi på Ådi & Gänget bidrar till vårt lokala samhälle genom att sträcka ut en hand till de människor som av olika anledningar inte har möjlighet att komma in på arbetsmarknaden. Hos oss har vi människor som har assistans och behöver något annat än kommunens dagliga verksamhet. Vi hjälper människor ut i arbete genom att hjälpa till med arbetsträning. Vi hjälper ungdomar i övergången från behandlingshem till eget boende (eller gruppboende) att få en chans att utvecklas, stå på egna ben och hitta tro på framtiden. Inom vår egna personalgrupp har vi två anställda med specialanpassade anställningar som en gång börjat arbetsträna hos oss.

Vi samarbetar även med TiksPac som tillhandahåller gratis bajspåsar i de centrala delarna av Lidköping via deras stationer. Vi vill hjälpa till att skapa en ren stad och underlätta för hundföräldrar att plocka upp. TiksPacs påsar är biologiskt nedbrytbara och TiksPac är just nu i ett skede där de går över till påsar tillverkade av insamlad och 100% återvunnen plast.

Miljöpolicy

Vi använder bajspåsar i biologiskt nedbrytbar plast. Där det är möjligt använder vi miljömärkta produkter i vår verksamhet. Vårt miljöarbete är i ständig utveckling.

Varmt välkommen till oss på Ådi & Gänget

Häng med på vårt nyhetsbrev

Vi spammar inte! Läs vår integritetspolicy för mer info.