Skäm bort din hund lite extra

Vi är inte bara ett hunddagis utan vi bryr oss om hundarna lite extra. Det är därför vi har en krona som ring över å:t i vår logga. Hos oss behandlas dagishundarna kungligt. Här nedan hittar du tjänster som sätter guldkant på dagisvistelsen. Du beställer enkelt genom att mejla kundtjanst@adioganget.se eller så kontaktar du någon av oss dagisfröknar på plats.

Förnärvarande erbjuder vi endast tassvård och hemlig påse till våra mobila dagiskunder.

Vi erbjuder

Tassvård

Vi klipper och filar klorna 2 ggr/månad så de är korta och runda. Vi klipper även pälsen mellan trampdynorna kort och ser till att trampdynorna är återfuktade. På vinterhalvåret använder vi även Standardt kalksalva för att hålla svampangrepp mellan trampdynorna borta.
Pris: 175 kr/månad (ej problem), 225 kr/månad (problem)

Extra aktivering

Din hund får tillsammans med en utbildad dagisfröken extra aktivering på egen hand en gång i veckan (30 min). Vi erbjuder aktivering inom personspår, klickerträning, balansbollsträning, rallylydnad, nosework och drag (egen dragsele behövs). 
Pris: en gång 250 kr, månadsprenumeration 500 kr/mån

Träning i vardagslydnad

Vi går tillsammans igenom vad du vill att vi ska fokusera på inom vardagslydnad och hur ni vill att slutresultatet ska bli. Vi tränar sedan din hund på dagis inom de områden vi kommit överens om. Vi tränar din hund 120 min fördelat på ett antal tillfällen
Pris: 750 kr/månad, vid köp av 4 månader får du en 5:e på köpet.

Hemlig påse

Varje månad sätter vi ihop ett hemligt paket med godis och tugg till ett värde av ca 250 kr. Paketet innehåller olika märken och sorter. I paketet finns även en beskrivning på hur man lär in ett trick eller tips på en aktiveringsövning som ni kan göra tillsammans hemma.
Pris 3 månader: 149 kr/månad

Avslappningsmassage

Din hund får en avslappningsmassage (taktil) och en enskild avkopplande mysig stund i lugn och ro i vårt avslappningsrum tillsammans med någon av oss dagisfröknar.
Pris: 200 kr/gång

Tandvård

Vi borstar hundens tänder med ultraljudstandborste 1 gång/vecka. Hunden får även speciella tuggben för att minska uppkomsten av tandsten och förbättra andedräkten. Tandpasta att använda dagligen hemma ingår med.
Pris: 500 kr/månad

Hundspa

Vi tvättar och fönar din hund så pälsen är ren och fin. Vi använder produkter utifrån pälstyp. Vår blasterfön blåser ur all lös päls så du slipper underull och päls hemma på golvet vid fällning.
Pris: 350 – 550 kr/gång

Häng med på vårt nyhetsbrev

Vi spammar inte! Läs vår integritetspolicy för mer info.