Skäm bort din hund lite extra

Vi är inte bara ett hunddagis utan vi bryr oss om hundarna lite extra. Det är därför vi har en krona som ring över å:t i vår logga. Hos oss behandlas dagishundarna kungligt. Här nedan hittar du tjänster som sätter guldkant på dagisvistelsen. Du beställer enkelt genom att mejla kundtjanst@adioganget.se eller så kontaktar du någon av oss dagisfröknar på plats.

Förnärvarande erbjuder vi endast tassvård och hemlig påse till våra mobila dagiskunder.

Vi erbjuder

Tassvård

Vi klipper och filar klorna 2 ggr/månad så de är korta och runda. Vi klipper även pälsen mellan trampdynorna kort och ser till att trampdynorna är återfuktade. På vinterhalvåret använder vi även Standardt kalksalva för att hålla svampangrepp mellan trampdynorna borta.
Pris: 150 kr/månad (ej problem), 200 kr/månad (problem)

Extra aktivering

Din hund får tillsammans med en utbildad dagisfröken extra aktivering på egen hand en gång i veckan (30 min). Vi erbjuder aktivering inom personspår, klickerträning, balansbollsträning, rallylydnad, nosework och drag (egen dragsele behövs). 
Pris: en gång 250 kr, månadsprenumeration 500 kr/mån

Träning i vardagslydnad

Vi går tillsammans igenom vad du vill att vi ska fokusera på inom vardagslydnad och hur ni vill att slutresultatet ska bli. Vi tränar sedan din hund på dagis inom de områden vi kommit överens om. Vi tränar din hund 120 min fördelat på ett antal tillfällen. Ni får även en övning i månaden som ni kan träna hemma.
Pris: 750 kr/månad, vid köp av 4 månader får du en 5:e på köpet.

Hemlig påse

Varje månad sätter vi ihop ett hemligt paket med godis och tugg till ett värde av ca 250 kr. Paketet innehåller olika märken och sorter. I paketet finns även en beskrivning på hur man lär in ett trick eller tips på en aktiveringsövning som ni kan göra tillsammans hemma.
Pris 3 månader: 149 kr/månad

Avslappningsmassage

Din hund får en avslappningsmassage (taktil) och en enskild avkopplande mysig stund i lugn och ro i vårt avslappningsrum tillsammans med någon av oss dagisfröknar.
Pris: 200 kr/gång

Tandvård

Vi borstar hundens tänder med ultraljudstandborste 1 gång/vecka. Hunden får även speciella tuggben för att minska uppkomsten av tandsten och förbättra andedräkten. Tandpasta att använda dagligen hemma ingår med.
Pris: 500 kr/månad

Hundspa

Vi tvättar och fönar din hund så pälsen är ren och fin. Vi använder produkter utifrån pälstyp. Vår blasterfön blåser ur all lös päls så du slipper underull och päls hemma på golvet vid fällning.
Pris: 350 – 550 kr/gång

Förmånliga paket

Vi har satt ihop ett par paket som kan köpas en gång eller prenumereras på för att få ännu förmånligare pris. Vid prenumeration finns det möjlighet att pausa 2 månader om hunden inte kan vara på dagis på grund av att den är sjuk eller löper. Detta ska i så fall meddelas till oss via mejl. Ge din hund det lilla extra och sätt guldkant på tillvaron.

Senior

När din hund börjar bli äldre kan kroppen börja bli stel och öm. Detta paket är framtaget med seniorens behov i fokus.

Innehåll: 2 tillfällen med taktil massage, 60 min balansbollsträning och kosttillskott för senior som räcker 2-3 månader (beroende på vikt). Värde 1 000 kr/månad.

Pris 1 månad: 750 kr
Pris 3 månader: 600 kr/månad
Pris 6 månader: 500 kr/månad

Valp

Det är mycket en valp ska lära sig när den växer upp. I detta paket har vi satt ihop med tanke på allt en valp ska lära sig.

Innehåll: 120 min träning i vardagslydnad på dagis av utbildad hundtränare, 3 stycken anpassade övningar att träna hemma inom vardagslydnad och 1 privatlektion om 45 min. Värde 1 750 kr/månad.

Pris 1 månad: 1 100 kr
Pris 3 månader: 900 kr/månad
Pris 6 månader: 750 kr/månad

Kom i form

Om din hund har trivselvikt är det dags att ta tag i det. Genom rätt kost och motion blir hunden både piggare, gladare och får ett längre liv.

Innehåll: 120 minuter extra anpassad motion på dagis, tips och råd, lättsamt träningsprogram att träna hemma (nytt varje månad) och 1 burk kalorisnåla tuggisar. Värde 1 100 kr/månad

Pris 1 månad: 750 kr
Pris 3 månader: 600 kr/månad
Pris 6 månader: 500 kr/månad