Tilläggstjänster

Skäm bort din hund lite extra

Vi är inte bara ett hunddagis utan vi bryr oss om hundarna lite extra. Det är därför vi har en krona som ring över å:t. Hos oss behandlas dagishundarna kungligt. Här nedan hittar du tjänster som sätter guldkant på dagisvistelsen.

Tassvård

Vi klipper och filar klorna 2 ggr/månad så de är korta och runda. Vi klipper även pälsen mellan trampdynorna kort och ser till att trampdynorna är återfuktade.
Pris: 150 kr/månad (ej problem), 200 kr/månad (problem)

Enskild aktivering

Din hund får tillsammans med en utbildad dagisfröken extra aktivering på egen hand en/två gånger i veckan (ca. 30 min totalt per vecka). Det kan t ex. vara lite klickerövningar, balansövningar, tricks och konster, nosaktivering i form av leksaksök, spår, rallylydnad mm. Pris: 150 kr

Avslappningsmassage

Din hund får en avslappningsmassage (taktil) och en enskild avkopplande mysig stund i lugn och ro tillsammans med någon av oss dagisfröknar.
Pris: 150 kr

Extra motion

Att röra på sig ger en lugnare och mer harmonisk hund. Många beteenden som vi uppfattar som problematiska minska eller upphör med rätt fysisk motion.

En dagisfröken jobbar enskilt med din hund. Vi tränar styrka, balans, koordination och kondition. Vi använder oss av balansbollar, viktmanschetter, klövjeväska och cykel.
Pris: 150 kr

Tandvård

Vi borstar hundens tänder varje dag hunden är på dagis. Den får även speciella tuggben för att minska tandsten och förbättra andedräkten.
Pris: 150 kr

Tassvård

Vi klipper och filar klorna så de är korta och runda. Vi klipper även bort all päls mellan trampdynorna och ser till att trampdynorna blir återfuktade.
Pris: 150 kr