Våra coachekipage

Vi älskar att se team växa fram och utvecklas! Det är vår största drivkraft bakom vår kursverksamhet. När samarbetet, glädjen och teamkänslan utvecklas mellan hund och människa ler vi stort. När samhörigheten, tilliten och samspelet ute på tävlingsplanen är påtaglig och momenten blir utförda med ett stort leende och en glatt viftande svans. Det är det läckraste vi vet. Det är målet! Då behöver det inte vara perfekt utfört i minsta detalj. Det är perfekt i sin helhet.

Coachekipage – en idé om utveckling

Vi har en rallyfantast hos Ådi & Gänget. Hon heter Malin, äger företaget och är en omtyckt instruktör på vår hundskola. Malin tävlar aktivt på högsta nivån i rallylydnad med sina sheltiesar. Hon har utbildat Maria Ivarson som tagit championat med sina samtliga rallyhundar och kvalat in två av sina hundar till SM. Så när Maria tävlade SM med sin sheltie Debbie 2019 var självklart Malin med i bilen och vid sidan av tävlingsplanen för att peppa. Tyvärr satte covid-19 stopp för kvalet 2020 och 2021. Men 2022 hoppas vi att pandemin lagt sig så tävlingarna öppnar upp och det går att kvala till SM.

Malin har handplockat coachekipage som regelbundet får träning med individuellt upplägg och coachning i hundsporten rallylydnad. Gemensamt för coachekipagen är att de inte har gjort någon officiell start på rallybanorna än. De är nybörjare med målet att ta sig så högt det bara går.

Våra coachekipage

Häng med på vårt nyhetsbrev

Vi spammar inte! Läs vår integritetspolicy för mer info.