Publicerad

Jag badar inte! Så jag söker testare på Facebook

Air-teknologin gör att leksakerna flyter högre i vattnet och att hunden kan trycka ihop den med käkarna utan att den går sönder.
Air-teknologin gör att leksakerna flyter högre i vattnet och att hunden kan trycka ihop den med käkarna utan att den går sönder.

Hej vd:n Bell här. Min matte har tagit in två nya leksaker från West Paw Design i deras serie Zogoflex Air till butiken. Glad i hågen berättade hon nyss detta för mig. Tydligen är det någon miljövänlig och hållbar leksak som passar ypperligt bra vid vattenlek! Hon mumlade även något om att jag som VD hade som ansvar att testa de nya leksakerna…

Ursäkta?! Hur tänkte hon där? Jag badar absolut INTE! Min päls blir totalt genomblöt och helt platt! Och vi var överens om att JAG skulle sköta inköp. Det är inte lätt att vara VD på det här företaget ska ni veta!

Men jag tar mitt jobb som VD på Bellsebubs.se på största allvar och tänker nu be er om hjälp. Finns det någon boll- och frisbee-idiot som vill hjälpa mig? Jag letar alltså efter två stycken, en av varje sort men båda måste gilla att leka i vatten. (Tillägg; Matte säger att jag inte får kalla folk/hundar för i-ordet. Det gällde tydligen även om jag har ett prefix framför. Så ursäkta alla i***ter för mitt språk.)

Zogoflex Air Dash - en högflygande frisbee med hållbarhetsgaranti
Zogoflex Air Dash – en högflygande frisbee med hållbarhetsgaranti

Ansök genom att ladda upp en passande bild i kommentarsfältet på vår Facebooksida bellsebubs.se, inlägget är fastnålat högst upp på tidslinjen. Jag väljer personligen ut två som jag skickar en boll respektive frisbee till för testning. I gengäld vill jag ha era synpunkter på leksaken ni fått. Leksaken kan ni behålla, jag har ändå ingen nytta av dom.

Läs mer om produkterna från West Paw Design här – http://bellsebubs.se/produkt-tagg/west-paw-design/

Produkttestarna väljs ut 2016-06-17.

Sliter hårt på kontoret. /Bell, VD Bellsebubs.se
Sliter hårt på kontoret. /Bell, VD Bellsebubs.se

Allt gott
Bell, VD Bellsebubs.se